Склад |
Нут. Продукт може містити сліди глютену. Не містить ГМО. |
Енергетична цінність |
На 100 г сухого продукту: Калорійність 1637,3 kJ/кДж (387,4 kcal/ккал) Жири 7,0 g/г - з яких насичені жирні кислоти 0,9 g/г Вуглеводи 65,4 g/г - з яких цукри 4,1 g/г Білки 15,3 g/г Сіль ˂ 0,1 g/г |
Спосіб приготування |
Нут попередньо замочити на 4-6 годин, злити воду і добре промити боби. Залити знову холодною водою у співвідношенні приблизно 1: 4 (на 1 частину бобів 4 частини води). Після закипання води варити на слабкому вогні 50-60 хвилин. Сіль додати за смаком під кінець варіння. Без попереднього замочування: нут промити, залити водою у співвідношенні 1:5 (на 1 частину бобів 5 частин води), варити на слабкому вогні 2 – 2,5 години. У разі випаровування води, необхідно її підлити. Сіль додати за смаком під кінець варіння. Масло і спеції додати за смаком. |
Термін придатності |
24 місяці. |
Маса нетто | 500 г |
Вид упаковки | Поліпропіленовий пакет |
ID: 200810
Нут виготовлений з сировини, вирощеної в Україні.
Кошик порожній