Сочевиця червона швидкого приготування, коробок, 400 г (5 пакетиків по 80 г)
Країна походження сочевиці: 1 - Україна, 2 – Туреччина, 3 – Франція, 4 – Казахстан. Цифра-код походження сочевиці вказана після дати «краще спожити до».
Склад |
Сочевиця червона дрібнонасіннєва. |
Енергетична цінність |
100 г продукту містить: 1233,1 кДж (295,0 ккал), білки – 24,0 г, жири (з них насичені жирні кислоти - 0,5 г) – 1,5 г, вуглеводи (з них цукри - 2,9 г) – 46,3 г, сіль - 0,14 г |
Спосіб приготування |
Салат з червоною сочевицею та бринзою. Цей салат стане чудовою стравою для будь-якого столу і може бути повноцінною стравою або гарніром до основних страв з м’яса та риби. Розсипчаста сочевиця з бринзою, приємним ароматом кропу з коріандром та легкою часниковою гостринкою також гарно поєднується з відварним рисом. Що потрібно: • оливкова олія 2 ст. л. • часник подрібнений 1 зубчик • насіння кропу 1/2 ч. л. • насіння коріандру 1/2 ч. л. • свіжий лимонний сік 1 ст. л. • бальзамічний оцет 1 ст. л. • червона сочевиця "ТМ ТЕРРА"1 пак. • сир бринза, кришений 100 г • сіль і перець за смаком Приготування покроково: 1. Пакетик сочевиці занурити у киплячу підсолену воду та відварити протягом 7-10 хвилин. 2. Нагрійте оливкову олію в пательні на середньому вогні. Додайте часник і тушкуйте 1 хвилину. Додайте насіння кропу та коріандру і тушкуйте ще 1 хвилину. 3. Розрізати варильний пакет з готовою сочевицею і висипати її на пательню з тушкованими прянощами. Ретельно перемішайте та тушкуйте 3-5 хвилин щоб випарилася рідина. 4. Зняти з вогню і додайте лимонний сік та бальзамічний оцет. Відкладіть в сторону для охолодження. 5. Додайте сир бринзу зверху, приправити сіллю і перцем за смаком. Добре перемішайте. 6. Подавайте на тарілці або додайте як гарнір до основної страви. За бажанням посипати свіжою зеленню петрушки. |
Термін придатності |
10 місяців. |
Маса нетто | 400 г |
Вид упаковки | Коробок |