Суп-гарнір сочевично-гороховий з паприкою «Європейська страва», коробок, 300 г
Крупа горохова дрібна виготовлена з гороху, вирощеного в Україні. Країна походження сочевиці: 1 - Україна, 2 – Туреччина, 3 – Франція, 4 - Індія. Цифра-код походження сочевиці вказана під номером партії.
Склад |
Суміш бобових (91,0%)(крупа горохова дрібна, сочевиця червона дрібнонасіннєва), овочі сушені (у змінній пропорції: цибуля ріпчаста, томати, перець солодкий, часник, корінь петрушки), суміш трав сушена (у змінній пропорції: зелень петрушки, базилік), паприка мелена (0,8%), суміш прянощів мелена (перець чорний та духмяний). Продукт може містити сліди глютену. Не містить ГМО. |
Енергетична цінність |
100 г продукту містить: 1456,5 кДж (348,1 ккал), білки - 20,8 г, жири - 1,2 г (з них насичені жирні кислоти - 0,2 г), вуглеводи - 62,5 г (з них цукри - 7,6 г ) , cіль - 0,41 г. |
Спосіб приготування |
Для приготування гарніру: налити в каструлю мінімум 1 літр води і довести до кипіння, опустити в неї пакетик з сумішшю крупи з овочами та зеленню, посолити та варити на слабкому вогні до готовності 30-40 хвилин. Витягнути пакетик, піддівши його виделкою за петлю. Дати воді стекти. Відкрити пакетик, розрізавши його ножицями. Викласти вміст пакетику на тарілку, перемішати. За бажанням додати рослинну олію або вершкове масло. Для приготування супу: налити в каструлю 1,3-1,5 л води, довести до кипіння, вміст пакетику висипати в неї. Варити на слабкому вогні до готовності 30-40 хвилин. Посолити, за бажанням додати рослинну олію або вершкове масло. |
Термін придатності |
18 місяців. |
Маса нетто | 300 г |
Вид упаковки | Коробок |