Суп-плов з булгура з яловичиною та овочами «Турецька страва», коробок, 400 г (5 пакетиків по 80 г)
Склад |
Крупа булгур (89,4%), овочі сушені (6,5% - у змінній пропорції: морква, цибуля ріпчаста, цибуля ріпчаста смажена, часник), шматочки яловичини сублімаційного сушіння (3,0%), барбарис, суміш прянощів мелена (коріандр, пажитник, куркума, перець чорний, перець духмяний), зелень петрушки. Продукт містить глютен. Не містить ГМО. |
Енергетична цінність |
100 г продукту містить: 1525,5 кДж (364,6 ккал), білки - 14,9 г, жири - 2,6 г (з них насичені жирні кислоти - 1,0 г), вуглеводи - 70,1 г (з них цукри - 7,4 г ) , cіль - 0,26 г. |
Спосіб приготування |
Для приготування плову: налити в каструлю мінімум 1 літр води і довести до кипіння, опустити в неї пакетик з сумішшю крупи з овочами, м’ясом та зеленню, посолити та варити на слабкому вогні до готовності 10-12 хвилин. Витягнути пакетик, піддівши його виделкою за петлю. Дати воді стекти. Відкрити пакетик, розрізавши його ножицями. Викласти вміст пакетику на тарілку, перемішати. За бажанням додати рослинну олію або вершкове масло. Для приготування супу: налити в каструлю 1,3-1,5 л води, довести до кипіння, вміст пакетику висипати до неї. Варити на слабкому вогні до готовності 10-12 хвилин. Посолити, за бажанням додати рослинну олію або вершкове масло. |
Термін придатності |
12 місяців. |
Маса нетто | 400 г |
Вид упаковки | Коробок |