Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
66.70 грн. 53.36 грн.

Суп-гарнір рисовий з грибами та овочами «Балканська страва»

-20%
Модель: 100084
Відгуки: (1)
В наявності
Акція закінчиться через:
днів
:
годин
:
хвилин
:
секунд
66.70 грн.
53.36 грн.
Купити в один клік
Тільки натуральні інгредієнти Не використовуємо синтетичних консервантів та барвників
Країна походження рису довгозернистого: 1 - Пакистан, 2 - Індія, 3 – В’єтнам, 4 – Таїланд.Цифра-код вказана під номером партії.
Характеристики
Склад
Рис довгозернистий (90,0%), овочі сушені (6,2% - у змінній пропорції: морква, цибуля ріпчаста, перець солодкий, корінь петрушки), гриби печериці сублімаційного сушіння (1,8%), зелень петрушки, базилік, перець духмяний мелений. Продукт може містити сліди глютену. Не містить ГМО.
Енергетична цінність
На 100 г сухого продукту:
  • Калорійність 1453,5 kJ/кДж (347,4 kcal/ккал)
  • Жири 0,4 g/г - з яких насичені жирні кислоти 0,1 g/г
  • Вуглеводи 76,6 g/г - з яких цукри 4,4 g/г
  • Білки 8,6 g/г
  • Сіль -0,15 g/г
Спосіб приготування

Для приготування гарніру: налити в каструлю мінімум 1літр води і довести  до кипіння, опустити в неї пакетик з сумішшю крупи з овочами, грибами  та зеленню, посолити та варити на слабкому вогні до готовності 20-25  хвилин. Витягнути пакетик, піддівши його виделкою за петлю. Дати воді  стекти. Відкрити пакетик, розрізавши його ножицями. Викласти вміст  пакетику на тарілку, перемішати. За бажанням додати рослинну олію або  вершкове масло.

Для приготування супу: налити в каструлю 1,3-1,5 л води,  довести до кипіння, вміст пакету висипати до неї. Варити на слабкому  вогні до готовності 20 – 25 хвилин. Посолити, за бажанням додати рослинну  олію або вершкове масло.

Вид упаковки
Коробка
Маса нетто
400 г
Термін придатності
18 місяців.
Відгуки
5/ 5
середній рейтинг товара
1
0
0
0
0
 Аліна
 Аліна
15.06.2022
Моя оцінка:
Мені дуже подобається, що рис можна використовувати як гарнір та як суп, дуже зручно та смачно)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.